Z okazji Świąt dzielimy się radością :)

Z okazji Świąt dzielimy się radością :)

7 designerów, 80 h planowania i jeden Maîtres Chocolatier. W takim składzie w tym roku zrealizowaliśmy nasz NAJSŁODSZY projekt. Dla klientów z okazji Świąt, we współpracy z Karmello, wyprodukowaliśmy niezwykłą czekoladę.

W tym roku wykreowaliśmy pomysł stworzenia dla naszych klientów czegoś wyjątkowego, unikalnego i przyjemnego, co pozwoli nam się podzielić radością. Nasi designerzy pracowali nad projektem czekolady, inspirowanej pracami Jacksona Pollocka, oraz filmem, który jest zapisem tworzenia tego słodkiego przedsięwzięcia.
czekolada_front.png
Do współpracy nad stworzeniem czekolady o wielkości 4 metrów kwadratowych zaprosiliśmy zaprzyjaźnioną markę - Karmello. Wykorzystując 25 litrów czekolady oraz ponad 1000 metrów zdobień, stworzyliśmy naszą tabliczkę. Ogromna czekolada została podzielona na 330 unikalnych kostek, które następnie powędrowały do naszych klientów. Każda z kostek czekolady otrzymała swój numer oraz unikalny adres strony www, na której obdarowana osoba mógł zobaczyć świąteczny film z procesu tworzenia czekolady.

Dzielimy się radością i słodkościami! Opus B na święta from Agencja Reklamowa Opus B on Vimeo.

Przy realizacji filmu współpracowaliśmy z Don'T Shoot!Pictures. Postprodukcją oraz stworzeniem strony zajęły się nasze zespoły Motion oraz Digital. Zapraszamy do częstowania się filmem i... życzymy słodkich świąt!

Na Twój adres e-mail została wysłana prośba o potwierdzenie subskrypcji.