Małgosia, Mateusz i Agata - spektakularna sesja Stankiewicza z udziałem Sochy dla znanej marki wyposażenia wnętrz

Za koncepcję odpowiada Agencja Reklamowa Opus B.

Marka Agata wprowadza całkiem nową komunikacją – po raz pierwszy stawia na udział ambasadora, którym została aktorka Małgorzata Socha. Celem nowej platformy komunikacji jest podkreślenie szerokiego wyboru mebli i dodatków.

– Urządzając mieszkanie często mamy całościowy plan, jak je zaaranżować, nierzadko mamy wizję, jak wyglądać ma kuchnia czy sypialnia. Kreujemy nasze wnętrza w najdrobniejszych szczegółach, poszukujemy najlepszych rozwiązań. Chcemy, aby salony wyposażenia wnętrz odpowiadały na nasze najbardziej wyszukane potrzeby. Marka Agata taka właśnie jest. Sprosta najbardziej wymagającym, którzy w jednym miejscu poszukują różnorodnych produktów – mówi Małgorzata Socha.
fot. Mateusz Stankiewicz, kampania Agata 2017<br>

fot. Mateusz Stankiewicz, kampania Agata 2017

Wyjątkowa sesja zdjęciowa

Oprócz Małgorzaty Sochy udział w najnowszej kampanii salonów Agata miał Mateusz Stankiewicz – wybitny polski fotograf, współpracujący z największymi markami i pismami lifestyle oraz modowymi.

W ramach kampanii marki Agata zorganizowana została wyjątkowa sesja zdjęciowa, której autorem został właśnie Stankiewicz. Za koncepcję odpowiedzialna jest agencja Opus B.

– Postawiliśmy na Mateusza z prostych powodów – mieliśmy po prostu pewność, że efekty sesji będą rewelacyjne. Nie myliliśmy się – ze zdjęć zadowoleni są wszyscy! – mówi Piotr Olszewski, General Creative Director  w Opus B. – Cała trudność w realizacji sesji polegała na tym, iż zorganizowana została w … otwartym salonie Agata na oczach klientów, a mimo to fotografowi udało się zrobić wyjątkowe zdjęcia – dodaje Olszewski.

Koncepcja sesji opierała się na tym, iż aktorka przybierała różne osobowości, utożsamiając się z klientami salonów – raz odzwierciedlała charakter bardzo miły, wręcz, słodki, innym razem temperament z pazurem. Wszystko po to, aby podkreślić szeroką ofertę salonów Agata.

Fotografie z wizerunkiem Małgorzaty Sochy zostaną wykorzystane do siatek wielkoformatowych i na citylightach.

fot.M.Stankiewicz_Agata_3.jpg

fot.M.Stankiewicz_Agata_2.jpg

fot.M.Stankiewicz_Agata_1.jpg

fot.M.Stankiewicz_Agata_4.jpg

sesja_Agata_Opus B.docx

docx | 51,1 KB

Bądź bohaterem Krakowa - ruszyła kampania przygotowana dla miasta przez Opus B

„Bądź bohaterem Krakowa! Płać podatki w naszym mieście” – to hasło najnowszej kampanii realizowanej przez Opus B dla Miasta Kraków.