Royal Canin służy radą właścicielom kotów

Opus B przygotował dla Royal Canin kampanię edukacyjną, zwracającą uwagę na żywienie kotów po zabiegu sterylizacji.

Opus B we współpracy z Royal Canin przygotował szeroko zakrojoną kampanię informacyjną dla właścicieli kotów dotyczącą wskazań, przebiegu i rezultatów zabiegu sterylizacji kotów, w tym doboru specjalistycznej karmy.

Kampania skupia się na wpływie zabiegu na potrzeby żywieniowe kota. Ich zaspokojenie jest kluczowe dla dobrej kondycji i samopoczucia zwierzęcia. Royal Canin, jako producent wysokiej jakości karm dla psów i kotów, oferuje produkty dostosowane do specyficznych potrzeb czworonogów.

Zadaniem Opus B było przygotowanie strategii i koncepcji kampanii. Działania prowadzone są w ramach komunikacji B2B oraz B2C. Opus B stworzył, przygotował i zrealizował projekty materiałów POS dla lecznic, formaty display dla kampanii na portalach horyzontalnych i na Facebooku oraz dedykowany landing page. Kampania potrwa do końca czerwca.

Zobacz:

Royal Canin

Adam Nawałka twarzą marki FAKRO

„Żyj z wizją” to hasło najnowszej kampanii wizerunkowej FAKRO. Firma zdecydowała się na zaangażowanie do swoich działań promocyjnych trenera Adama Nawałkę.