Mamy brązową statuetkę Effie Awards 2017!
Mamy brązową statuetkę Effie Awards 2017!

Biovitalni – kampania przygotowana przez Opus B jedną z najefektywniejszych wśród działań reklamowych dla farmaceutyków.

Zespół Opus B zrealizował dla EGIS Polska i marki Biovital kampanię Biovitalni, która została nagrodzona brązową statuetką Effie Awards 2017 w kategorii leki i suplementy diety. Ambasadorką kampanii jest Urszula Dudziak. Agencja przygotowała kampanię TV oraz digital.

– Komunikację oparliśmy na prostej prawdzie – małe kroki, nie rewolucje, prowadzą do odczuwalnych zmian. Terapia odmładzająca się udała. Przyciągnęliśmy nowych użytkowników i odmłodziliśmy strukturę wiekową konsumentów. Biovital odnotował największy wzrost sprzedaży i znacząco zwiększył udziały rynkowe. Zasłużenie wrócił na pozycję lidera kategorii – tłumaczy Witold Libera, Strategy Director w Opus B.

Opus B zrealizował kampanię we współpracy z domem mediowym Media Group i domem produkcyjnym Garaż.
Attachment-1.jpeg
Na Twój adres e-mail została wysłana prośba o potwierdzenie subskrypcji.