Opus B Brand Design z kolejnymi nagrodami!

Transform Awards Europe 2018 rozdane! Światowe jury przyznało aż dwie srebrne statuetki zespołowi Opus B Brand Design za projekt systemu identyfikacji wizualnej Krakowa.

System identyfikacji wizualnej miasta Krakowa otrzymał Silver Award w kategoriach: „Best visual identity in the public sector” oraz „Best place or nation brand” konkursu Transform Awards Europe 2018.

Opus B Brand Design – System Identyfikacji Wizualnej Krakowa – case study from Agencja Reklamowa Opus B on Vimeo.

Nagrody konkursu Transform Awards przyznawane są przez grono międzynarodowych ekspertów skupionych wokół wydawanego w Londynie branżowego magazynu „Transform Magazine”, poświęconego zagadnieniom związanym z budowaniem, rozwojem i zarządzaniem marką, rebrandingiem, komunikacją korporacyjną oraz tematowi zarządzania marką pracodawcy. Jak podkreślają organizatorzy plebiscytu, nagrody są uznaniem dla doskonałości w zakresie rebrandingu i rozwoju marek.

Transform Award to kolejny konkurs, po Red Dot Communication Design oraz Kreaturze, w którym nagrodzono system identyfikacji wizualnej Krakowa.
kraków siw opus 1.jpg
Zobacz wszytskich nagrodzonych:
Opus B Brand Design zdobywcą "Oscara designu"!
Urząd Miasta Kraków kontynuuje komunikację przygotowaną przez Opus B

Na Twój adres e-mail została wysłana prośba o potwierdzenie subskrypcji.