Promujemy Manufakturę MK Cafe Fresh dla miłośników kawy

W ogólnopolskich kanałach telewizyjnych i w kanałach tematycznych wystartowała kampania promująca nowy koncept MK Cafe – Manufakturę MK Cafe Fresh. Za kreację spotu tv odpowiada Agencja Opus B.

Manufaktura MK Cafe Fresh to propozycja dla miłośników kawy, którzy cenią bogactwo smaku, jakość i aromat kawowych ziaren. W nowej usłudze on-line kawa wypalana jest w niewielkich porcjach, specjalnie na zamówienie klienta i wysyłana bezpośrednio z Manufaktury, nie później niż 14 dni po wypaleniu, dzięki czemu zachowuje idealną świeżość i smak.

Kampanii promującej MK Cafe Fresh przyświeca idea „Kawa z najwyższej półki? Sięgnij poza półkę!”. W ramach działań powierzonych nam przez klienta stworzyliśmy koncepcję kreatywną nowego produktu, a także pełen smaku i aromatu spot promujący przełomową ofertę świeżo palonych kaw.

Kampania telewizyjna emitowana jest od 10 czerwca w formie spotów 30 sek. Oprócz koncepcji kampanii, naszej agencji powierzono opracowanie scenariusza spotu oraz nadzór nad produkcją, a także design opakowań MK Cafe Fresh. Spot wyreżyserował ze smakiem Arek Żyłka, za produkcję spotu odpowiada dom produkcyjny Feelmovie.

20160613_Informacja_prasowa_-_MK_Cafe.docx

Ruszyła kampania nowego Hyundaia  Santa Fe

Kolejna w tym roku realizacja Opus B dla naszego stałego klienta, tym razem promuje nowy model Hyundai Santa Fe. Spot emitowany jest od 20 czerwca.