Urszula Dudziak ambasadorką marki Biovital

Wystartowała kampania telewizyjna marki Biovital, należącej do firmy farmaceutycznej EGIS. Kampania promuje ideę BIOvitalnych. Ambasadorką kampanii została artystka Urszula Dudziak. Spoty z jej udziałem emitowane są w ogólnopolskich stacjach od 12 października. Za koncepcję kreatywną spotu odpowiada Opus B.

Kim są BIOvitalni? To Ci, którzy… BIOrą się za siebie i małymi kroczkami, wprowadzają BIOpozytywne zmiany w swoim życiu. W najnowszej kampanii marka Biovital mówi konsumentom, że nigdy nie jest za późno, aby zostać BIOvitalnym, z Biovitalem jest to bardzo proste – wystarczy tylko kilka, pozytywnych zmian.

Ambasadorką marki została, najbardziej BIOvitalna artystka, jaką znamy – prawdziwy wulkan energii – Urszula Dudziak.

W kampanii, która potrwa cały rok zostaną wykorzystane spoty w kilku wersjach timingowych. Nasza agencja odpowiada za koncept kreatywny, scenariusze oraz nadzór nad produkcją spotu, a także stronę www. Zakup mediów powierzono domowi mediowemu Media Group, a produkcję spotu – Garaż Miejsce Filmowe.

20161010_Informacja_prasowa_-_Biovitalni.docx

Matka Natura promuje nową linię soków Hortex

Matka Natura i przyjaciele wracają w najnowszej kampanii reklamowej marki Hortex. Tegoroczna odsłona kampanii promuje nową linię Soków Tłoczonych Hortex. Za kreację kolejny rok z rzędu odpowiada Agencja Opus B.